به گزارش قدس آنلاین سرهنگ جعفر افضلی افزود: غرق شدهها در دریای بابلسری خزر سه نفر بودند که توسط ناجیان غریق از داخل دریا به بیرون منتقل شدند.
وی بیان کرد: عملیات احیاء بر روی این سه نفر انجام شد و به بیمارستان انتقال یافتند که متاسفانه یک مرد ۴۸ ساله همدانی جان خود را از دست داد.
فرمانده انتظامی بابلسر از مسافران خواست تا در دریا تنها در محدوده ای که مجاز اعلام شده شنا کنند.
در ارزیابیهای سالهای قبل تعداد نقاط حادثه خیز در سواحل دریا در استان مازندران یک هزار و ۲۰۰ نقطه بود که با بررسی کارشناسانه جدید انجام شده این نقاط به بیش از یک هزار و ۵۰۰ نقطه افزایش یافته است.
طرح سالمسازی دریا از سال ۱۳۹۱ با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارتهای اجتماعی در ۶۰ نقطه از سواحل مازندرانی دریای خزر به اجرا درآمد و سال های گذشته این طرح از خردادماه شروع و تا پایان تابستان ادامه می یافت اما امسال این طرح از اول تیرماه به اجرا گذاشته شد.
مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستانهای محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می شوند.
امسال با ابلاغ استاندار مازندران مبنی بر انتخاب جمعیت هلال احمر به عنوان مسول پیشگیری از کاهش غریق در دریای خزر معرفی شد. پیش از این و در سالهای قبل مسوولیت این کمیته برعهده اداره کل ورزش و جوانان بود که با تصمیم و نگاه تخصصی استاندار این مهم به هلال احمر به عنوان نهاد تخصصی در حوزه امداد و نجات سپرده شده است.
نظر شما